Stop Represiò

Stop Represiò
Stop agressiòns

martes, 23 de octubre de 2012

Notícies de La PAC Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius




 http://www.lapac.cat/noticies.php



El Proper dijous 25 d’octubre a les 19h es farà, a la sala de plens de l’Ajuntament, el ple municipal ordinari amb el següent ordre del dia:
1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària de data 17/09/2012 (Núm. 08/2012)
2. Despatx oficial
3. Proposta de declaració d’indisponibilitat de crèdit.
4. Ratificació del Decret d’Alcaldia núm. 1042/2012, d’11 d’octubre relatiu a complementar les prestacions a percebre en situacions d’incapacitat temporal.
5. Aprovació de les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2013.
6. Aprovació del Pressupost Municipal per a l’exercici 2013.
7. Ampliació de la delegació de funcions a la Diputació de Barcelona i alhora confirmar i clarificar l’abast d’anteriors acords de delegació.
8. Modificació de l’Ordenança de recollida de residus del municipi de Dosrius
9. Sol·licitud de traspàs a l’Ajuntament de Dosrius d’un tram dela carretera BV-5101de titularitat de la Diputació de Barcelona i redacció d’un conveni relatiu a obres de millora de la Ronda de Dalt i la Travessera de Dorsius.
10. Transferència de crèdits entre partides del Capítol II
11. Moció presentada pels grups municipals dela Plataforma Alternativa Ciutadanade Dosrius i Convergència i Unió sobre l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència.
12. Moció presentada pel grup municipal de la Plataforma alternativa ciutadana de Dosrius contra les retallades laboral adoptades per l’executiu central i la supressió de la paga extraordinària de Nadal.
13. Moció que presenta el grup municipal de Convergència i Unió referent a la reducció de l’impost sobre béns immobles al nucli de Dosrius
14. Precs i Preguntes

No hay comentarios:

Publicar un comentario